Стартував X Канівський міжнародний скульптурний симпозіум

10 вересня 2021 року розпочав свою роботу X Канівський міжнародний скульптурний симпозіум, який було ініційовано мистецьким об’єднанням «Червоне Чорне» о 2011 році.

Учасники цьогорічного симпозіуму визначалися вперше за історію проекту двома шляхами – запрошеннями від організаторів та за допомогою міжнародного open-call. Ними стали: Олександр Дяченко (Україна), Василь Корчовий (Україна), Zdravko Tsvetanov Zdravkov (Болгарія), Ілля Новгородов (Україна), Віталій Протосеня (Україна). Вже 17 вересня відбудеться прес-тур, де представники ЗМІ зможуть познайомитись та поспілкуватись з авторами, а також побачити парк скульптур – результат роботи міжнародного складу скульпторів попередніх років. Для всіх учасників прес-туру буде організований трансфер.

Акредитація преси для участі у прес-турі до 15 вересня (включно) за тел.: +380 050 164 94 11 або e-mail: kanivsymposium@gmail.com.

Основна мета симпозіуму Канівського міжнародного скульптурного симпозіуму — розвивати і підтримувати сучасну скульптуру у камені, українську та світову, заохочувати та підтримувати сучасних скульпторів, збирати найкращий скульптурний досвід на одному симпозіумному майданчику, відкривати і підтримувати нові імена. Симпозіум є внеском у підвищення рівня української та світової скульптури, культивування розуміння взаємодії об’єкта з середовищем, представлення тривимірного мистецтва у вільному доступі.

SymposiumPolina Limina