Запрошуємо на закриття Канівського симпозіуму 10 жовтня!

Х Канівський міжнародний скульптурний симпозіум закриється 9—10 жовтня. До цього часу скульптори будуть готові показати більшість своїх нових робіт глядачам. Радимо не пропустити можливість подивитися, що встигли створити за місяць Василь Корчовий, Олександр Дяченко, Ілля Новгородов, Віталій Протосеня та Здравко Здравков!

ЧервонеЧорне організовує онлайн-програму 9 жовтня та трансфер, екскурсію та ланч для всіх охочих відвідати закриття симпозіуму 10 жовтня.

Наші плани на 9 жовтня 2021 року:

На сторінках симпозіуму в фейсбуці, інстаграмі та на ютубі ми проведемо низку онлайн-заходів:

  • 15:15 — Відкриття. Вітальне слово від організаторів проєкту та міського голови міста Канєва. Представлення учасників симпозіуму.

  • 16:20 — Нагородження переможців Конкурсу для Арт-критиків

  • 16:30 — Круглий стіл «Регіональні мистецькі ініціативи. Чи є реальний вплив і потенціал?». Спікери: Юрій Сташків, засновник об’єднання ЧервонеЧорне; Павло Гудімов, куратор, засновник Я Галерея, Віктор Корсак, засновник Музею сучасного українського мистецтва Корсаків, Геннадій Козуб, комісар та співзасновник Міжнародного симпозіуму BIRUCHIY. Модератор — Катерина Підгайна, кураторка Канівського міжнародного скульптурного симпозіуму.

  • 17:30 — Лекція мистецтвознавиці, членкині АІСА і ПЕН-Україна Діани Клочко «Як в українській радянській скульптурі стилізували класичне мистецтво. Наслідки для сучасних практик пам’яті».

Наші плани на 10 жовтня 2021 року:

  • о 12:30 зустрічаємося на Центральному залізничному вокзалі в Києві. Звідти їдемо на комфортабельному автобусі до Канева.

  • з 15:30 до 18:00 дивимося скульптури в Канев, спілкуємося з учасниками та організаторами симпозіуму й насолоджуємося краєвидами Дніпра.

  • о 18:00 повертаємося до Києва.

Зареєструватися на подію можна до 7 жовтня. Вартість поїздки — 250 грн. У ціну входить трансфер Київ—Канів—Київ, ланч-бокс по прибуттю та екскурсія.